Drag

Общи условия на Водоснабдяване София 1 ЕООД

Добре дошли в услугите на Водоснабдяване София 1 ЕООД! Изключително сме радостни да ви приветстваме като ценен клиент. Преди да продължите с нашите услуги, моля, отделете момент да прегледате нашите Общи условия.

Приемане на условията

С достъпа и използването на услугите ни, включително нашия уебсайт и свързаните платформи, вие се съгласявате да спазвате и да бъдете обвързани от настоящите Общи условия. Ако не се съгласявате с тези условия, моля, се свръжете с нас по телефона да обсъдим нашите услуги.

Услугите

Водоснабдяване София 1 ЕООД предлага услуги за жилищни и комерсиални имоти. Нашите услуги включват ВСИЧКИ ВИК УСЛУГИ, СМЯНА НА ЩРАНГОВЕ, ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧОВЕ, ИЗКОПНИ УСЛУГИ МОТНАЖ И РЕМОНТ НА БАНИ ПОДМЯНА НА РАДИАТОРИ, ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧОВЕ . Ние се стремим да осигурим висококачествено изпълнение, но не гарантираме, че нашите услуги ще бъдат безгрешни или непрекъснати.

Резервации и Огледи

За да направите резервация, трябва да предоставите точна и пълна информация. Запазваме си правото да пренареждаме или анулираме срещи поради непредвидени обстоятелства. Ако имате нужда от пренареждане или анулиране на среща, моля, уведомете ни в разумен срок на телефон 0897777224

Плащане

Плащането за нашите услуги се извършва в момента на завършване на работата. Приемаме Плащне в брой, Плащане по банков път, плащане по изипей. Ако плащането не бъде получено, можем да задържим завършените услуги до плащането на стойността им.

Отговорност

Водоснабдяване софия 1 еоод не носи отговорност за всякакви щети, наранявания или загуби, произтичащи от използването на нашите услуги, освен в случаи на грубо небрежение или умишлени деяния. Ваша отговорност е да поддържате безопасността на вашето имущество преди и след извършването на нашите услуги.

Интелектуална собственост

Всички съдържание и материали, предоставени от Водоснабдяване София 1 еоод включително, но не само, лога, изображения и текст, са защитени от законите за интелектуална собственост и принадлежат на нас.

Промени в Условията

Ние можем да актуализираме настоящите Общи условия по всяко време. Вашата отговорност е да преглеждате тези условия периодично. Продължаването на използването на нашите услуги след всяка промяна показва вашето съгласие с актуализираните условия.

  • Описание на Услугата
  • Плащане и Фактуриране
  • Отговорности на Потребителя
  • Интелектуална Собственост
  • Поверителност и Обработка на Данни
  • Разрешаване на Спорове

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно нашите Общи условия, моля, свържете се с нас на: