Drag

Политика за поверителност на ВОДОСНАБДЯВАНЕ СОФИЯ - 1 ЕООД

Добре дошли в Политиката за поверителност на ВОДОСНАБДЯВАНЕ СОФИЯ 1 ЕООД . В ВОДОСНАБДЯВАНЕ СОФИЯ 1 ЕООД ние сме ангажирани с защитата на вашата поверителност и осигуряването на сигурността на вашата лична информация. Тази Политика за поверителност обяснява как събираме, използваме, разкриваме и осигуряваме вашата информация при използването на нашите услуги, включително нашия уебсайт и свързаните платформи.

Информация, която събираме

Ние можем да събираме лична и нелична информация, когато взаимодействате с нас, като например вашето име, контактни данни, местоположение и предпочитания за услуги. Тази информация я събираме с цел предоставяне и подобряване на нашите услуги и ефективна комуникация с вас.

Как използваме вашата информация

Как използваме вашата информация Можем да използваме вашата информация за планиране на срещи, предоставяне на услуги, отговаряне на запитвания, изпращане на актуализации и подобряване на вашето потребителско изживяване. Ние не продаваме вашата информация на трети лица.

Sharing Your Information

Можем да споделяме вашата информация с доверени доставчици на услуги, за да улесним нашите услуги. Уверяваме се, че тези партньори поддържат същото ниво на защита на данните и сигурност като нас. Освен това можем да разкрием информацията в случаи, предвидени от закона или за защита на нашите права и интереси.

Ваше право е

Вие имате правото да актуализирате или коригирате вашата информация, да се откажете от маркетингови комуникации и да поискате изтриването на вашите данни. Моля, свържете се с нас, за да използвате тези права.

Security Measures

Ние прилагаме стандартни мерки за сигурност в индустрията, за да защитим вашата информация от неупълномощен достъп, промяна или разкриване. Въпреки това, моля, имайте предвид, че нито една трансмисия на данни през интернет не е напълно сигурна.

Промени в настоящата политика

Можем да актуализираме нашата Политика за поверителност по мерка на развитието на нашите практики. Ще ви уведомим за всички значителни промени и ще осигурим актуализираната политика на нашия уебсайт.

  • До Услугите, които Предлагаме;
  • До Ценообразуването и Плащането;
  • До Записване на Срещи;
  • До Поверителността и Обработката на Данни;
  • До Отмяна и Пренареждане на Срещи;
  • До Обратна Връзка и Отзиви;

Свържете се с нас !

Ако имате въпроси или опасения относно нашата Политика за поверителност или практиките по обработка на данни, моля, свържете се с нас на: